آزمون عملی تربیت بدنی

آزمون عملی تربیت بدنی
یکی از مراحل بسیار مهم داوطلبان دانشگاه فرهنگیان برای قبولی در رشته ی تربیت بدنی و مربی ورزش شدن ، آزمون عملی این رشته هست .
دبیر ورزش بودن نیازمند یکسری توانمندی و استعداد هست که با سنجش و ارزیابی مشخص می شود و این سنجش همان آزمون عملی هست .
ما در این مقاله به طور کامل و جامع به این موضوع پرداخته ایم .
فهرست مطالب
رشته آموزش تربیت بدنی
قبل از وارد شدن به بحث اصلی بهتر است با رشته آموزش تربیت بدنی آشنا شویم .
رشته آموزش تربیت بدنی یکی از رشته های پرطرفدار دانشگاه فرهنگیان است که مربیان ورزشی ، تعلیم و پرورش می دهد .
رشته آموزش تربیت بدنی هر ساله ورودی های خود را از رشته های انسانی ، ریاضی و تجربی تامین می کند و همچنین شرایط آن مطابق مابقی رشته ها هست و بومی پذیری هم در آن لحاظ شده است .
شرایط پذیرش
شرایط پذیرش این رشته به دو دسته عمومی و اختصاصی تقسیم می شود .
شرایط عمومی :
عدم اعتیاد
عدم سو سابقه و فساد اخلاقی
اعتقاد به دین اسلام
سلامت کامل
التزام به نظام جمهوری اسلامی
تابع قوانین جمهوری اسلامی
شرایط اختصاصی :
برخورداری از سلامت جسمی و روانی
سلامت کامل چشم
شرایط مناسب قد و وزن
عدم داشتن بیماری های صعب العلاج
قبولی در آزمون عملی و مصاحبه
مراحل پذیرش
1. شرکت در کنکور سراسری
2. انتخاب رشته
3. دعوت به مصاحبه و ثبت نام
4. معاینات پزشکی
5. شرکت و قبولی در مصاحبه
6. شرکت و قبولی در آزمون عملی
7. اعلام نتایج
8. قبولی و ثبت نام
آزمون عملی
آزمون عملی یک شیوه ارزیابی صلاحیت های حرفه ای افراد برای ورود به یک شغل یا پروژه هست که در دانشگاه فرهنگیان متقاضیانی که قصد ورود به رشته آموزش تربیت بدنی یا آموزش هنر را دارند ، باید از نظر میزان مهارت و استعداد در این حرفه ها سنجیده شوند .
مراحل آزمون عملی تربیت بدنی
همیشه این سئوال در ذهن افراد نهفته است که مراحل آزمون عملی چگونه است ؟ و چه توانایی هایی لازم است تا آنها را پشت سر بگذاریم .
آزمون عملی تربیت بدنی در هفت مرحله طراحی و تدوین شده است .
این مراحل را در بخش بعدی می توانید ببینید .
در انتها هم ویدیو آموزش آزمون عملی تربیت بدنی قرار گرفته است .
7 مرحله آزمون عملی تربیت بدنی
مرحله 1 : آزمون کشش بارفیکس خوابیده در 20 ثانیه
نحوه اجرا :
آزمون شونده در زیر میله به صورت خوابیده روي تشک قرار میگیرد و میله را با دو دست به فاصله ٥0 سانتی متر براي دختران و 60 سانتیمتر براي پسران در نقاط تعیین شده گرفته ( پشت دست ها رو به صورت آزمون شونده باشد ) و پس از اطمینان داور از صاف بودن آرنج وي، با اعلام کلمه ” رو ” به وسیله داور کرنومتر شروع به اجراي کشش بارفیکس میکند، و در مدت ٢0 ثانیه تا شنیدن کلمه ” تمام ” ، هر چند بار که میتواند با هر سرعتی که مایل است حرکت بارفیکس را انجام می دهد.
مرحله 2 و 3 : آزمون دریبل فوتسال و بسکتبال
نحوه اجرا :
آزمون شونده، با توپ فوتسال و با دریبل به صورت مارپیچ از فاصله بین 4 مانع عبور می کند و در پایان مسیر با دورزدن آخرین مانع مجدداً با دریبل مسیر مارپیچ را باز می گردد ( 16 متر رفت و برگشت) در انتهاي مسیر، توپ فوتسال را روي حلقه لاستیکی قرار داده ومجدداً مسیر را به همان ترتیب، با توپ بسکتبال با دریبل به صورت مارپیچ از بین موانع طی می کند و باز می گردد ( 16 متر رفت و برگشت ) و توپ بسکتبال را روي حلقه لاستیکی قرار می دهد.
مرحله 4 : آزمون دراز و نشست در 30 ثانیه
نحوه اجرا :
آزمون شونده با زانوي خمیده، روي تشک دراز می کشد، به طوري که کف هر دو پاي وي روي زمین به فاصله حدود ٢0 سانتی متر از یکدیگر قرار گیرد و فاصله بین دو زانو و دو قوزك پا حدوداً به اندازة عرض شانه باشد. سپس با برداشتن توپ طبی از فاصله بین دو پا، اقدام به حرکت دراز و نشست می نماید.
مرحله 5 : آزمون دوی 9*4 متر
نحوه اجرا :
آزمون شونده با برداشتن یک کیسه لوبیا / شن با سرعت به سمت انتهاي مسیر 9 متري می دود و کیسه شن را در محل تعیین شده قرار داده و کیسه شن دوم را بر می دارد و به سمت خط شروع بازمی گردد . کیسه شن دوم را آنجا قرار داده و کیسه شن سوم را برمی دارد و دوباره به سمت خط انتهایی می دود . کیسه شن سوم را در محل علامت گذاري شده قرارداده و کیسه شن چهارم را برمی دارد و با سرعت به سمت خط شروع بازمی گردد و کیسه شن را در محل تعیین شده قرار داده و از خط شروع عبور می کند .
مرحله 6 : آزمون پرتاب توپ طبی
نحوه اجرا :
آزمون شونده در پشت نیمکت خط پرتاب قرار می گیرد ( نیمکت درون زمین پرتاب خواهد بود ) و توپها را با دو دست از مقابل سینه ( کف دستها رو به یکدیگر ) به سمت خطوط مدرج شده با حداکثر توان خویش پرتاب می کند . آزمون شونده ٢ بار توپ را پرتاب می کند و بالاترین متراژ از دو پرتاب به عنوان امتیاز وي ثبت می شود .
مرحله 7 : آزمون دوی 250 ( 150 ) متر
نحوه اجرا :
آزمون شونده از محل خط شروع آزمون دو ( اولین مخروط ) شروع به دویدن کرده و با سرعت به طرف خط پایان در فاصله ٢٥ متري در مسیر مستقیم می دود . پسران بایستی این مسیر را ٥ رفت و برگشت و دختران 3 رفت و برگشت اجرا کنند . آزمون شونده پس از رسیدن به هر مخروط ، به دور آن چرخیده و دوباره مسیر را به سمت مخروط دیگر باز می گردد ، تا سینه وي از خط پایان عبور کرده و کرنومتر داور متوقف شود .
در آخر به عنوان نکته طلایی این مورد را در نظر داشته باشید که برای موفقیت در آزمون عملی تربیت بدنی می بایست روزانه تمرین و ورزش در برنامه تان داشته باشید .
بدون داشتن برنامه و تمرین روزانه سطح آمادگی جسمانی بالایی ندارید و به احتمال بالا در روز آزمون عملی انرژی و نیروی تان کم می شود و نمی توانید که آزمون را به خوبی پشت سر بگذارید .
مطالب دیگر
- تندخوانی چیست ؟
- بیل گیتس گیست ؟
- انتخاب رشته
- معرفی رشته ها
- بهترین دانشگاه ها
دیدگاهتان را بنویسید